Bezoek KO-AR op ESEF Maakindustrie 2020

In verband met het coronavirus is er intensief overleg geweest tussen de organiserende partners over ESEF Maakindustrie. Helaas moeten we u mededelen dat het event is verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020.

Van 1 t/m 4 september 2020 vindt ESEF Maakindustrie plaats. Dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.


Aluminium Paviljoen toont geïntegreerde productieketen op ESEF Maakindustrie

Dat een product exact volgens de specificaties van de klant is geproduceerd, wil nog niet zeggen dat het product daadwerkelijk aansluit op de wensen van de klant. Zo kunnen allerlei factoren in de productieketen invloed hebben op het eindresultaat. Een geïntegreerde keten helpt teleurstellingen te voorkomen. Hoe zo'n geïntegreerde productieketen te werk gaat tonen smeermiddelenleverancier Van Den Akker Fluidservice, metaalbewerker VOVU Metaalbewerking, oppervlaktebewerker KO-AR high tech surface treatment en aluminiumleverancier Alumeco op het Aluminium Paviljoen op ESEF Maakindustrie.


Bezoekers kunnen op het Aluminium Paviljoen ook terecht met vragen over of problemen met het anodiseren van aluminium. Zo delen Van Den Akker Fluidservice, VOVU Metaalbewerking, KO-AR high tech surface treatment en Alumeco technische kennis over onder andere de metallurgische achtergrond van het toepaste aluminium en de invloed van legeringselementen op het anodiseerresultaat. Denk echter ook aan de invloed van smeermiddelen op het freesresultaat of op de gesteldheid van het bewerkte oppervlak. Lees meer.


Je vindt het Aluminium Paviljoen op ESEF Maakindustrie van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 september 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Aanmelden voor bezoek kan gratis via www.maakindustrie.nl/bezoeken.