top of page

ANODISEREN

Klein, kleiner kleinst: gegarandeerd kleur- en maatvast

Ko-ar-logoKort.png

Voor oppervlaktebehandeling van aluminium, titanium en roestvast staal bent u bij KO-AR in Stompetoren aan het juiste adres.
KO-AR is gespecialiseerd in het maatvast én kleurvast anodiseren van kleine aluminium onderdelen. Van enkele stuks tot grote hoeveelheden.

 

Wij anodiseren tot maximaal 25 micron maatvast met een maximaal tolerantieverschil tussen de aangeleverde maat en de maat na het anodiseren van +/- 2 micron. Bij hard anodiseren werken wij tot 30 micron maatvast. Bij laagdiktes groter dan 30 micron levert u de producten overmaats bij ons aan. Wij anodiseren naar de vereiste eindmaat.

Opdrachtgevers komen bij ons terug omdat wij meedenken met onze klanten en staan voor kwaliteit. KO-AR werkt oplossingsgericht en garandeert een maatvast én kleurvast resultaat. KO-AR anodiseert in meer dan twintig kleuren en levert op het afgesproken moment. Het draait bij KO-AR om topkwaliteit en topservice. De basis van ons succes is goede communicatie, flexibiliteit en preventief advies. Met snelservice als u dat wenst, zonder concessies te doen aan het eindresultaat.

_MG_6031.JPG

Beitsen en passiveren:  corrosiebestendig en aantrekkelijk voor het oog

KO-AR-titaan.jpg

Anodiseren voor een slijtvaste laag zonder dimensionale vervorming

_MG_6200.JPG

Verduurzaming en verfraaiing: onze toegevoegde waarde 

bottom of page