top of page
Ko-ar-logoKort.png

De Amerikaanse defensiestandaard voor processen en procedures (MIL-STD) en technische eisen en specificaties (MIL-SPEC)

staat wereldwijd zeer hoog aangeschreven. De defensienormen ten aanzien van kwaliteit worden ook toegepast in de industrie. Ook KO-AR hanteert deze normering als hoogst mogelijke standaard ten aanzien van kwaliteit binnen de oppervlaktebewerkingsbranche. De werkwijze, kwaliteit, procesanalyse van de baden en testmethoden van de KO-AR oppervlaktebehandelingen voldoen ruimschoots aan de vereisten van MIL-A-8625F (zie download) die vallen onder de MIL-STD-171F normering. Indien er afwijkingen van waardes of problemen worden gevonden in metingen of geproduceerde items wordt het proces stopgezet en pas hervat nadat de issues zijn opgelost.

Onderzoek, apparatuur, materiaal, afwerking en advies bepalen samen het eindresultaat. KO-AR heeft een professionele organisatie, waarbij de mensen het verschil maken. Bij onze zeer gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen is uw opdracht in vertrouwde handen.

Om kwaliteit meetbaar te maken hebben wij ultramoderne 3D en hoogtemeetapparatuur van Tesa. Wij brengen laagdiktes aan van 0 tot 50 micrometer met een tolerantieverschil van maximaal +/- 2 micrometer.

KO-AR is ISO:9001:2015 gecertificeerd. Vooraf en in de productie vinden meerdere checks plaats op de kwaliteit. Tussentijds geven wij informatie over de status van de verwerking van uw producten. Om chemisch falen uit te sluiten werken wij met de beste leveranciers van chemicaliën. Meerdere malen per week worden alle chemiebaden uitgebreid getest door onze laboratoriummedewerkers. Daarnaast verzorgt een extern bureau een objectief oordeel over de waarden van de chemicaliën.

 

KO-AR verzorgt maatwerk en levert advies over materiaal, behandelingsmethode en opzetpunten. Zo nodig verzorgen wij een test, zodat u het te verwachten resultaat kunt beoordelen.

ISO-certificaat  (jpg)

MIL-A-8625F  (pdf)

bottom of page