top of page

IDEALE LOCATIE

met optimale productiefaciliteiten

Ko-ar-logoKort.png

KO-AR beschikt over een nieuwe high-tech productieruimte die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden. De baden ten behoeve van het anodiseren, hard anodiseren, chromateren en passiveren kunnen producten verwerken tot 2000 x 900 x 800 mm. Wij hebben drie productielijnen die optimaal bijdragen aan een schoon en efficiënt werkproces.

Naar uw wens garandeert KO-AR de maatvoering van uw eindproduct. De juiste uitstraling realiseren wij met voorbehandelingen als glasparelstralen, (mat)beitsen en passiveren. Voor het verpakken van uw producten beschikt KO-AR over een mobiele cleanroom, welke gecertificeerd is als ISO 7. De flowkast in de cleanroom is gecertificeerd als ISO 6. Wij zijn vrijgegeven door de semiconductorindustrie om tot grade 2 te mogen verpakken.

KO-AR heeft sinds 2013 een nieuw pand in Stompetoren. Omgeven door polderlandschap en logistiek gunstig bij de A9 en A7 is dit de ideale locatie voor de verwerking van uw producten. De fabriek is ontworpen op basis van 25 jaar anodiseerervaring van eigenaar Marco Kaarsgaarn.

U bent altijd van harte welkom voor een rondleiding!

bottom of page